İzmir'e ameliyata gelen İngiliz kadın masada kaldı

İzmir'de, kalçasını büyütmek için özel bir hastanede ameliyat olan 29 yaşındaki İngiliz uyruklu kadın, yaşamını yitirdi.

İzmir'de özel bir hastanede kalça büyütme ameliyatı olan İngiliz vatandaşı 29 yaşındaki Leah Cambridge (29) hayatını kaybetti.

İZMİR'DE BİR HASTANEYE KALÇA BÜYÜTME AMELİYATI İÇİN GELDİ

İddiaya göre üç çocuk annesi İngiliz vatandaşı Leah Cambridge, kalça büyütme ameliyatı için İzmir'de özel bir hastaneye geldi.

TALİHSİZ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Opr. Dr. A.Ü. tarafından geçtiğimiz Pazar günü ameliyat edilen Cambridge, ameliyattan sonra gelişen komplikasyonların ardından 27 Ağustos tarihinde hayatını kaybetti.

İzmir'e ameliyata gelen İngiliz kadın masada kaldı

RİSKLERE KARŞI İMZA ATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Genç kadının ölüm nedeni açıklanmazken, ameliyattan önce Cambrigde'in ameliyatın risklerine karşı muvafakatname imzaladığı öğrenildi.

OTOPSİ YAPILMADI

Lena Cambridge'in yakınlarının da şikayetçi olmaması sebebiyle genç kadının otopsisi yapılmadı ve İngiltere'ye gönderildi.

 

İzmir'e ameliyata gelen İngiliz kadın masada kaldı ile ilgili etiketler İzmir kalça büyütme ingiliz kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.