İzmir'deki korkunç kaza kamerada

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir sürücü otomobiliyle otobüs terminalinden çıktığı sırada, fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan araç terminalde çalışan Şerife D.'ye çarparak, iki aracın arasına sıkıştırdı. Kazada, Şerife D.'nin ayağı kırılırken, olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, dün öğle saatlerinde, Çeşme İlçe Terminali'nde meydana geldi. Sürücü Prof. Dr. A.O.A., otomobiliyle terminalden çıktığı sırada fren yerine gaza basınca, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs firmasında çalışan Şerife D.'yi, kendi aracıyla önündeki hafif ticari araç arasına sıkıştırdı. Şerife D. ile aynı firmada çalışan bir başka kişi ile bir erkek yolcu ise, kazadan son anda kaçarak kurtuldu.

Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine, bölgeye gelen sağlık ekipleri, ayak kemiklerinde kırık tespit ettikleri Şerife D.'yi ambulansla Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin çarptığı Şerife D.'nin önce kaporta tarafına çıktığı, ardından da araçlar arasında sıkıştığı görülüyor.

İzmir'deki korkunç kaza kamerada ile ilgili etiketler İzmir kaza kaza anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.