İzmir'de zabıtadan büyük ayıp! Herkes tepki gösterdi... / VİDEO

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin Konak Meydanı'ndaki yem satıcısı adamın 1 TL’ye sattığı yemleri önünden alarak yere döktüğü görüntüler büyük tepki çekti.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin simgesi haline gelen, yurtiçi ve yurtdışından birçok insanın gelip fotoğraf çektirdiği Konak Meydanı’ndaki Saat Kulesi’nin etrafında bulunan güvercinlerin orada konaklamasını sağlayan yemcilerle mücadele başlattı.

ZABITA YERE DÖKTÜ

Gazetem İzmir'de yer alan habere göre zabıta ekipleri, Konak Meydanı'ndaki yaşlı adamın 1 TL’ye sattığı yemleri önünden alarak yere döktü. Bunu gören vatandaşlar cep telefonlarıyla yaşanan olayı kayda alırken zabıta ekiplerine de büyük tepki gösterdi.

'BU ADAMCAĞIZ NE YAPSIN?'

Buğday satıcısı yaşlı adam, yaşanan olay karşısında ne yapacağını bilemezken, bölgede bulunan vatandaşlar, "Bu adamcağız ne yapsın? Gidip hırsızlık yapsa daha mı iyiydi. Hem bu kulenin etrafında kuşlar varsa bu insanların sattıkları buğday sayesinde var. Sanki bu kuşları kendileri beslemek için bir şey yapıyorlar” şeklinde konuştular.

İzmir'de zabıtadan büyük ayıp! Herkes tepki gösterdi... / VİDEO ile ilgili etiketler İzmir Zabıta yem ayıp
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.