İzmir'de yaşayan ihtiyaç sahibi gençlere ayda 600 TL yardım parası veriliyor! İşte, İzmir yetim ve öksüz yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı İzmir'de yaşayan, paraya ihtiyacı olan, çoklu doğum yapan, dul ve yetim vatandaşlar başta olmak üzere pek çok alanda para yardımı yapıyor. Bu çerçevede, İzmir'de yaşayan babası veya annesini kaybeden vatandaşlara aylık 600 TL ödeme yapılıyor! İşte İzmir öksüz ve yetim yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan vatandaşlara maddi destek sağlamaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "yardım projeleri" çerçevesinde İzmir'de yaşayan dul, yetim, asker, çoklu doğum yapanlar, eğitimine maddi sebepler dolayısıyla devam edemeyenler başta olmak üzere pek çok vatandaşa nakit destek sağlanıyor. 

Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "Yetim ve öksüz yardımı" çerçevesinde gerekli şartları sağlayan vatandaşlara 12 ay boyun 600 TL ödeme yapılıyor. 

İzmir'de yaşayan ihtiyaç sahibi gençlere ayda 600 TL yardım parası veriliyor! İşte, İzmir yetim ve öksüz yardımı başvurusu...

NOT: BU SAYFADA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI "YETİM VE ÖKSÜZ" YARDIMI KAPSAMINDA AKTARILAN BİLGİLER BAKANLIK TARAFINDAN GÜNCELLENEBİLİR. BU SEBEPLE, YARDIM BAŞVURUSU YAPMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI RESMİ WEB SAYFASINI DÜZENLİ OLARAK KONTROL ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

İZMİR YETİM VE ÖKSÜZ YARDIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Öksüz ve Yetimlere  Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan annesi, babası  veya her ikisi de vefat etmiş çocuklara yöneliktir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı öksüz ve yetim maaşı başvurusu yapmak isteyenler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına T.C. kimlik kartları ile başvuru yapmaları yeterlidir. Başvuru süreci ise -eğer ilk başvuru ise- 30 gün içerisinde tamamlanmaktadır. 

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iletişim bilgiler ise şu şekildedir:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

 

 

İzmir'de yaşayan ihtiyaç sahibi gençlere ayda 600 TL yardım parası veriliyor! İşte, İzmir yetim ve öksüz yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.