İzmir’de yaşayan Belaruslu avukatın zincirleme talihsizliği!

İzmir’de Belarus asıllı avukat Maryia Konak, geçtiğimiz günlerde 6 aydır tacize uğradığı haberleriyle gündeme gelmişti, Konak’ın başına gelenler bununla kalmadı. Konak katıldığı TV yarışma programında ters köşe yapan soruyla karşılaştı, ardında da otobüste yankesiciye cüzdanını kaptırdı.

10 yıldır İzmir'de yaşayan 36 yaşındaki Belarus asıllı avukat Maryia Konak, geçtiğimiz günlerde yüzünü hiç görmediği bir adam tarafından 6 aydır tacize mağruz kalması haberleriyle gündeme gelmişti. 

SEKİZİNCİ SORUYA KADAR GELDİ

Belaruslu avukatın talihsizlikleri bununla sınırlı kalmadı. 2 Mayıs günü yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan 36 yaşındaki Maryia Konak, ilk 7 soruyu rahatlıkla bilmesine rağmen kendisine yöneltilen 8. soruyla ters köşe yapılması yarışmacıyı terletti.

ÇİFT JOKER HAKKINI KULLANDI AMA...

"İnternetteki bir açık artırma sitesinde boş bir kavanoz, içerinde kimlerin soluduğu hava molekülleri olabileceği söylenerek 2005'te 529,99; 2010'da 523 dolara satılmıştır?" sorusuyla karşılaşan Konak, ters köşe oldu. Çift joker hakkını kullanmak isteyen yarışmacı 2 farklı şıkta karar kılmasına rağmen sonuç bambaşka bir şık çıktı. İşte Kim Milyoner'de yarışmacıyı terleten sorunun cevabı ve yaşadığı o stresli dakikalar...

İzmir’de yaşayan Belaruslu avukatın zincirleme talihsizliği!

İzmir’de yaşayan Belaruslu avukatın zincirleme talihsizliği! - Resim : 2

İzmir’de yaşayan Belaruslu avukatın zincirleme talihsizliği! - Resim : 3

BİR GÜN SONRA OTOBÜSTE CÜZDANINI ÇALDIRDI

Belarus asıllı avukat Maryia Konak'ın yaşadığı son talihsizlik ne yazık ki bu değildi. Yarışma gününün ardından belediye otobüsüne binen avukatı gözüne kestiren iki yankesici, Konak'ın cüzdanını çaldı. Yankesicisiler olay yerinden koşarak uzaklaşırken, Konak'ın cüzdanı olay yerinin bir iki sokak ilerisinde bulundu.

 

ÖZEL ARACIYLA DEĞİL BELEDİYE OTOBÜSÜYLE GİTMEYİ TERCİH ETTİ

Belarus asıllı avukatın "Kim Milyoner Olmak İster?" yayınından hemen bir gün sonra yaşanan talihsiz olay, 3 Mayıs'ta saat 13.00'te Gaziler Caddesi ile 2215 Sokak kesişimindeki 44 nolu Mersinpınar- Gümrük Otobüs Durağı'nda meydana geldi. Konak'taki işyerinden Yenişehir semtindeki İzmir 26. Noterliği'ne giden İzmir Barosu avukatlarından Maryia Konak, bir olayla ilgili Karabağlar'daki Yeşilyurt Polis Merkezi'nden ifadeye çağrılınca işyerine uğrayıp kendi özel aracını almak yerine noterlik yakınındaki duraktan belediye otobüsüne binmek istedi.

İzmir’de yaşayan Belaruslu avukatın zincirleme talihsizliği! - Resim : 4

YANKESİCİLERİ FARKETTİ, PEŞLERİNDEN KOŞTU

Konak tam belediye otobüsüne bindiği sırada arkasından yaklaşan iki yankesici, talihsiz kadının çantasındaki cüzdanı alıp koşmaya başladı. Cüzdanının çalındığını çevredekilerin uyarısı ile fark edip iki yankesiciyi bir süre kovalayan Konak bir iki sokak ileride cüzdanını boş olarak buldu.

150 LİRA NAKİT PARASINI ÇALMIŞLAR

Maryia Konak'ın cüzdanındaki kimliklerin ve kredi kartlarının yerinde durduğu öğrenilirken, 150 lira nakit paranın çalındığı ortaya çıktı.

İzmir’de yaşayan Belaruslu avukatın zincirleme talihsizliği! - Resim : 5

 

İzmir’de yaşayan Belaruslu avukatın zincirleme talihsizliği! ile ilgili etiketler Belarus İzmir Kim Milyoner Olmak İster belaruslu avukat maryia konak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.