İzmir'de yağış var mı? 31 Ekim İzmir Bayraklı hava durumu!

31 Ekim Cumartesi İzmir hava durumu! İzmir’de Seferihisar ilçesinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında 30 Ekim akşamı ve 31 Ekim Cumartesi gününde Bayraklı ve Seferihisar’da hava durumu vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, bu akşam ve yarın 31 Ekim Cumartesi günü İzmir’de hava nasıl olacak? İzmir’de yağış var mı? İşte detaylar…

31 Ekim İzmir’de hava nasıl olacak? İzmir’in Seferihisar ilçesinde 6.6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından hem akşam hem de 3 1Ekim Cumartesi gününde son hava durumu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 31 Ekim’de İzmir'de yağmur yağacak mı?

İzmir merkez ve ilçelerinde hem bu akşam hem de 31 Ekim Cumartesi gününde yağış beklenmediği ve hava sıcaklığının da 19 derece civarlarında olduğu ifade edildi. Gün içerisinde ve akşam saatlerinde İzmir’de havanın çok bulutlu olacağı belirtildi.

İzmir'de yağış var mı? 31 Ekim İzmir Bayraklı hava durumu!

İzmir'de yağış var mı? 31 Ekim İzmir Bayraklı hava durumu! ile ilgili etiketler İzmir deprem hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.