İzmir’de trans birey cinayeti! Yaşadığı binanın girişinde öldürüldü

İzmir'de yaşadığı apartmanın girişinde hareketsiz yatan trans bireyin bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis ekiplerince olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Üçkuyular Mahallesi'nde meydana gelen kanlı olayda; İnönü Caddesi üzerindeki bir apartmanın girişinde bir kişinin yerde yattığını görenler durumu polise bildirdi.

Adrese gelen ekipler, apartmanda yaşayan ve trans birey olduğu ileri sürülen Günay Özyıldız’ın (48) ensesinden bıçaklandığını belirledi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekipleri 48 yaşındaki Günay Özyıldız’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

İzmir’de trans birey cinayeti! Yaşadığı binanın girişinde öldürüldü

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Özyıldız’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, cinayetin kim veya kimler tarafından işlediğine dair polis ekiplerince geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İHA

İzmir’de trans birey cinayeti! Yaşadığı binanın girişinde öldürüldü ile ilgili etiketler İzmir cinayet trans birey Günay Özyıldız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.