İzmir'de sevgisizlikten canına kıyan gencin intihar mektubu! Yunus Gezer kimdir?

İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi'nde okuyan ve Aydınlı olduğu öğrenilen Yunus Gezer adlı gencin intihar mektubu bıraktıktan sonra canına kıydığı belirlendi. Sosyal medyada da sevgisizlikten canına kıyan gencin intihar mektubu kısa sürede trend oldu.

İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğitim hayatına devam eden ve Aydınlı olduğu öğrenilen Yunus Gezer adlı gencin intihar mektubu yürekleri sızlattı. Ölümünden yalnızca bir kişinin değil herkesin sorumlu olduğundan bahseden Gezer, “Bunun böyle olmasını istemezdim. Çok denedim gerçekten çok denedim ama yıllardır başaramadım” ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Sadece sevgi beklediğinden bahseden Gezer, “Kimse beni sevmedi. Sevgiden başka bir şey istemedim. Herkes bir avuç sevgiyi esirgedi benden. Sakın bunun bir anda alınmış bir karar olduğunu düşünmeyin. Hayattaki son ümidim 3 Ocak Pazartesi tükendi. Ümidimi çalanları avuç sevgiyi benden esirgeyenleri asla affetmeyeceğim.”

"Tekrar belirtmek istiyorum. Herhangi bir uyuşturucu veya alkol etkisinde değilim. Tamamen hür irademle aldımbu kararı. Arkamdan sakın zaten psikolojisi bozuktu demeyin, gayet yerinde. Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Kimse de bana etmesin. Umarım ölümüm hayatımdan daha değerli olur" ifadelerine yer verdi.

İzmir'de sevgisizlikten canına kıyan gencin intihar mektubu! Yunus Gezer kimdir?

İzmir'de sevgisizlikten canına kıyan gencin intihar mektubu! Yunus Gezer kimdir? ile ilgili etiketler Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İntihar Mektup Yunus Gezer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.