'İzmir'de şartlar virüs için elverişli hale geldi'

İzmir'deki deprem bölgesinde çalışmaları yakından takip eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tehlikesine de dikkat çekti. Kentte şartların virüs için elverişli hale geldiğini ifade eden Bakan Koca, "Kurallara uyarak yeni can kayıplarının önüne geçelim." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İzmir'deki 6.6'lık deprem ile ilgili önemli açıklamalar geldi.

"Hastanelerimizde tedavi altına alınan kişi sayısı 896'dır. Bu sabah itibarıyla tedavisi tamamlanıp taburcu edilen hasta sayımız 682'dir. 58 kişi servis ve yoğun bakımda yatırılmak üzere gözlem ve müşahede altına olan kişiler dahil toplam 214 vatandaşımızın tedavisi devam ediyor. Yatan hastalarımızdan 8 kişi yoğun bakımda, 3 kişinin durumu maalesef ciddiyetini koruyor." ifadesini kullanan Bakan Koca, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'nin enkaz altındayken telefonla görüştüğü Buse Hasyılmaz sağlığına kavuştu, 1-2 güne taburcu olacak."

KORONA UYARISI

Koronavirüs konusunda da uyarıda bulunan Bakan Koca, "Hepimiz can kurtarma derdindeydik. Koronavirüs tedbirlerini ihmal etmiş olabiliriz. Gerekli dikkati tekrar gösterelim. Depremin de tesiriyle İzmir'de şartlar, virüs için elverişli hale geldi. Kurallara uyarak yeni can kayıplarının önüne geçelim." dedi.

'İzmir'de şartlar virüs için elverişli hale geldi' ile ilgili etiketler İzmir Fahrettin Koca deprem Sağlık Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.