İzmir'de sağanak sonrası sel felaketi

İzmir’in Menderes ilçesinde karayolunda hareket halindeki hafif ticari araç, sağanak nedeniyle oluşan sel sularına kapılarak sürüklendi. Yaklaşık 800 metre sürüklenen araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişi ise akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgeden gelen son bilgiye göre, Menderes'te derede sürüklenen araçta kaybolan iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir'in Menderes ilçesinde sel sularına kapılan araştaki iki kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kentte 4 gündür aralıklarla devam eden ve dün gece etkisini iyice artıran yağmurun ardından Karşıyaka ilçesinde Mavişehir Mahallesi'nde deniz taştı.

İzmir'de sağanak sonrası sel felaketi

Sahil bandındaki sitelerin bahçeleri deniz suyuyla dolarken, sitelerin otoparkında ve yol kenarında park halindeki araçlar da su içerisinde kaldı.

Dereköy Mahallesi ile Görece Mahallesi arasındaki Çakallar Mevkisi'ndeki dereden geçmeye çalışan bir hafif ticari araç, yağmur nedeniyle debisi yükselen derenin sularına kapıldı.

İzmir'de sağanak sonrası sel felaketi - Resim : 2

Araçtan kurtulanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekip arama kurtarma çalışması başlatıldı. Araç olay yerinden yaklaşık 800 metre uzaklıkta bulunurken, şartların zorlaşması üzerine ekipler aramaya ara verdi.

Arama kurtarma çalışmaları sabah erken saatlerde yeniden başladı.

İzmir'de sağanak sonrası sel felaketi - Resim : 3

İKİ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İzmir'in Menderes ilçesinde dereden geçmeye çalışan hafif ticari aracın sel sularına kapılması sonucu kaybolan iki kişiden birinin sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, kayıp olan diğer kişiyi arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken bölgeden bir acı haber daha geldi.

Edinilen son bilgiye göre, selde kaybolan diğer vatandaşın da cansız bedenine ulaşıldı.

İzmir'de sağanak sonrası sel felaketi ile ilgili etiketler İzmir Sağanak Yağış Sel (Doğa olayı) 2 kayıp arama kurtarma çalışmaları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.