İzmir'de pompalı dehşet! Kahvehaneyi basıp öldürdü

İzmir'in Konak ilçesinde U.T. adlı bir kişi husumetli olduğu Şaban Mustafa Buran'ın bulunduğu kahvehaneye gelip tartışmaya başladı. U.T. daha sonra yanında getirdiği pompalı tüfekle Buran'a ateş etti. Saldırı sonucu Buran ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Olay, İzmir'in Konak ilçesi Ferahlı Mahallesi'ndeki bir kahvehanede meydana geldi.

İddiaya göre, U.T. isimli şahıs, husumetli olduğu öğrenilen Şaban Mustafa Buran (64) ile tartıştı. U.T., daha sonra yanında getirdiği pompalı tüfek ile Buran'a ateş ederek oradan kaçtı.

Vücuduna saçmalarla ağır yaralanan Buran, kanlar içerisinde yere yığıldı. U.T.'nin tüfeğinden çıkan saçmalar kahvehanede oturan Ş.B. (52) ve A.T.'ye de (27) isabet etti.

Kahvehanedekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan şahsı İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

İzmir'de pompalı dehşet! Kahvehaneyi basıp öldürdü

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şaban Mustafa Buran, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Ş.B. ve omzundan yaralanan A.T. isimli şahısların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Polis ekipleri Buran'ı pompalı tüfekle vurup kaçan U.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

İzmir'de pompalı dehşet! Kahvehaneyi basıp öldürdü ile ilgili etiketler İzmir polis Hastane pompalı tüfek kahvehane
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.