İzmir'de parkta erkek cesedi bulundu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde parkta bir kişinin cansız bedeni bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. İlk bakışta bedende darp izine rastlanmadı.

Edinilen bilgiye göre; olay 21.30 sıralarında İzmir'in Karabağlar ilçesinde, Selvili Mahallesi'ndeki Bizim Park'ta meydana geldi.

İddiaya göre parkta çimlerin üstünde hareketsiz halde yatan bir erkeği gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İzmir'de parkta erkek cesedi bulundu!

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİDE DARP İZİ GÖRÜLMEDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, isminin Hasan Özdemir (63) olduğu tespit edilen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri de Özdemir'in cansız bedeninin bulunduğu olay yerinde inceleme yaparken, yapılan ilk incelemede Hasan Özdemir'in vücudunda darp izine rastlanmadığı belirtildi.

İzmir'de parkta erkek cesedi bulundu! - Resim : 2

KESİN ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Talihsiz adamın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İzmir'de parkta erkek cesedi bulundu! ile ilgili etiketler İzmir Karabağlar Ceset bizim park ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.