'Mutlu' olduğu için eşini öldürdü, cezaevinde intihar etti

İzmir'e bağlı Tire ilçesinde boşandığı eşini 'mutlu' olduğu gerekçesiyle bıçaklayarak öldüren Ercüment A. isimli zanlı, 92 gün önce girdiği cezaevinde kendisini astı.

Tire ilçesi Tahtakale Çarşısı'nda giyim mağazası bulunan Melek Dağyel (61), 10 Mart günü saat 13.30 sıralarında, iş yerine gelen 1,5 yıl önce boşandığı eşi Ercüment A.(66) tarafından bıçaklandı.

'MUTLU' OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRDÜ

Çalışanların ihbarı üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Dağyel, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan, aynı gün yakalanıp gözaltına alınan Ercüment A., polisteki ifadesinde, boşandıktan sonra kendisini mutsuz hissettiğini, eşinin ise mutlu olduğunu hazmedemediği için öldürdüğünü söyledi. Ercüment A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ödemiş T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

EŞOFMANLA KENDİNİ ASMIŞ

92 gündür tutuklu olan Ercüment A., bu sabah kaldığı cezaevinde yaşamına son verdi. Ercüment A.'nın, koğuş tuvaletinde kendisini eşofmanı ile astığı öğrenildi. Ercüment A.'nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi'nin morguna gönderildi.

(DHA)

'Mutlu' olduğu için eşini öldürdü, cezaevinde intihar etti ile ilgili etiketler İzmir cinayet cezaevi İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.