İzmir’de maden ocağında göçük! 45 işçi hastaneye kaldırıldı

İzmir’in Kınık ilçesinde bir maden ocağında patlama meydana geldi. Yaralanan 45 işçi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kınık'ta bir kömür ocağında meydana gelen göçüğün ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralanan 45 işçi, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

BAKAN DÖNMEZ: CAN KAYBIMIZ YOK

İzmir’in Kınık ilçesinde bir kömür madeni işletmesinde meydana gelen göçük hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Maden ocağındaki bütün işçilerimiz tahliye edildi. Madende güvenlik önlemleri alındı. Ekiplerimiz koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İzmir Kınık'taki maden ocağında meydana gelen kısmi göçükte yaralanan madenci kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybımız yok. 22 madencimiz hafif yaralı, yaralılarımız bölge hastanelerinde tedavi altına alındı” dedi.

BAKAN KOCA: YARALI SAYISINI 45 OLARAK DÜZELTİYORUZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir’in Kınık ilçesinde maden ocağından yaşanan göçük hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Koca, “İzmir Kınık’ta bir maden ocağında yaşanan göçük olayında yaralanan 18 kişi Kınık, 6 kişi Bergama, 21 kişi Soma Devlet Hastanesinde tedavi altındadır. Yaralı sayısını 45 olarak düzeltiyoruz. Olay yerinde 14 Ambulans, 2 UMKE Timi ile toplam 48 sağlık personeli görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.

İzmir’de maden ocağında göçük! 45 işçi hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler İzmir patlama maden ocağı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.