İzmir'de konser veren Kenan Doğulu'ya büyük ilgi

Konser maratonuna devam eden ünlü popçu Kenan Doğulu son olarak İzmir'de sahne aldı. KerkiSolfej organizasyonuyla İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Kenan Doğulu sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

48 yaşındaki şarkıcı Kenan Doğulu, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlediği konserde İzmirli hayranlarını mükemmel sahne performansı ve bitmeyen enerjisiyle büyüledi. Alanı dolduran sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Kenan Doğulu, konserine “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla başladı.

İzmir'de konser veren Kenan Doğulu'ya büyük ilgi


KARDEŞİ İLE BİRLİKİTE SAHNE ALDI

Geniş repertuarıyla dinleyenlerine müzik şöleni yaşatan Kenan Doğulu, konser boyunca hit şarkılarının yanı sıra son dönemde çıkardığı ve büyük beğeni toplayan “Bumaya” ve “Hezarfen” şarkılarını da seslendirdi. Sanatçının, en sevilen şarkılarından “Kurşun Adres Sormaz Ki” ve “Aşk Oyunu”nu başarılı müzisyen Ozan Doğulu ile söylediği anlar seyirciden büyük alkış aldı. Kenan Doğulu’ya sahnede usta isimlerden oluşan orkestrası eşlik etti.

İzmir'de konser veren Kenan Doğulu'ya büyük ilgi - Resim : 2

Müzik tutkusunun peşinden koşan genç yetenekleri her platformda destekleyen Doğulu, İzmir konserinde sahneye Nisan Candan’ı davet etti. Nisan Candan’ın seslendirdiği “Düşünme Hiç” şarkısı da konseri dinlemeye gelenlerin beğenisini kazandı. Kostümleri ve şovlarıyla büyük beğeni toplayan Doğulu, konser sonunda dinmeyen alkışlar üzerine iki kez bis yaparak “Olmaz” ve “Dön Gel” şarkılarıyla konserini tamamladı.

İzmir'de konser veren Kenan Doğulu'ya büyük ilgi - Resim : 3

İzmir'de konser veren Kenan Doğulu'ya büyük ilgi ile ilgili etiketler Kenan Doğulu Konser İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.