İzmir'de kanlı pusu: Tribün lideri öldürüldü

İzmir'de Karşıyaka tribün lideri 'Dobo Metin' lakaplı Metin Arslan'a silahlı saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silahlarla gerçekleşen saldırı sonrası Metin Arslan hayatını kaybederken, yanında bulunan bir kişi yaralandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin lakaplı Metin Arslan'a silahlı düzenlendi. Dobo Metin, aracıyla seyir halindeyken Güzelyalı civarında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu Dobo Metin hayatını kaybederken, yanında bulunan Mehmet Ali Oğuz ise yaralandı.

İddiaya göre, Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin lakaplı Metin Arslan ve Mehmet Ali Oğuz, otomobil ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndan Konak istikametine seyir halindeyken Güzelyalı civarında bulunan başka bir otomobildeki şüphelilerce silahlı saldırıya uğradı.

İzmir'de kanlı pusu: Tribün lideri öldürüldü

Sahilde bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda araç içinde bulunan yaralılara ilk müdahalede bulundu.

İzmir'de kanlı pusu: Tribün lideri öldürüldü - Resim : 2

Yaralılar ambulanslar ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

İzmir'de kanlı pusu: Tribün lideri öldürüldü - Resim : 3

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan, Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin lakaplı Metin Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı Mehmet Ali Oğuzun ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, polis ekipleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattığı bildirildi.

 İzmir'de kanlı pusu: Tribün lideri öldürüldü - Resim : 4

İzmir'de kanlı pusu: Tribün lideri öldürüldü ile ilgili etiketler İzmir Karşıyaka Saldırı silah cinayet dobo metin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.