İzmir'de Eshot greve mi başladı? Otobüsler çalışmıyor mu? Son dakika

İzmir'de Eshot greve mi başladı? Son dakika gelen iddialara göre İzmir'de ESHOT otobüsleri greve başladı.İzmirliler ise gündeme gelen olayla ilgili detayları merak ediyor. Peki İzmir'de Eshot greve mi başladı? Otobüsler çalışmıyor mu? Detaylar haberimizde...

İzmir'de Eshot greve mi başladı? İzmir'de İzban'dan sonra ESHOT'un greve başladığı gündemde iddia ediliyor. İzban grevinin ardından ESHOT grevi ile ilgili detaylar merak konusu. Peki İzmir'de Eshot greve mi başladı? Otobüsler çalışmıyor mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

İzmir'de Eshot greve mi başladı? Otobüsler çalışmıyor mu? Son dakika

Ege Haber'in haberine göre; Son dakika! İzmir ESHOT greve başladı. Gelen son dakika haberine göre İzmir'de ESHOT otobüsleri greve başladı. 

Bornova, iskele ve Fahrettin Altay'da otobüslerin çalışmadığı bilgisi geldi. Genel-İş Sendikası üyelerine işlerini durdurarak, tüm ekipmanları ile birlikte Konak Meydanında toplanma çağrısı yapıldı. Ayrıca ESHOT’a bağlı otobüslerin ve belediyenin çöp arabalarının yolları kapattığı bilgisine ulaşıldı.

ESHOT

1943 yılında İzmir Belediyesine bağlı bir işletme olarak kurulmuştur. Açılımı Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs'tür. Daha sonra Elektrik -Gediz Edaş- olarak ve Su -İzsu- olarak ayrılmış Havagazı ve Troleybüs bölümleri kapatılmıştır. Bugün yalnızca Otobüs bölümü çalışmaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde Nisan 2014 itibarıyla 1484 araçlık filosuyla şehiriçi ulaşımı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir Genel Müdürlük olarak faaliyet göstermektedir.

İZMİR
İzmir, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık üçüncü şehri. 2017 TÜİK verilerine göre İzmir'in nüfusu 4.279.677'dir.

Anadolu Yarımadası'nın batısında, Ege Bölgesi'nin ortasında yer alan ve İzmir Körfezi çevresinde bulunan şehir, her yıl İzmir Enternasyonal Fuarı'nı düzenleyen önemli bir fuar merkezi ve liman kentidir. Yüzölçümü olarak ülkenin yirmi üçüncü büyük ilidir.[2] Batısında Ege Denizi ve Ege Adaları, güneyinde Aydın, kuzeyinde Balıkesir, doğusunda ise Manisa vardır.

İzmir'in batısında denizi, plajları ve termal merkezleriyle Çeşme Yarımadası uzanır. Antik çağların en ünlü kentleri arasında yer alan Efes, Roma'nın imparatorluk devrinde dünyanın en büyük kentlerinden biriydi. Tüm İyonya kültürünün zenginliklerini bünyesinde barındıran Efes, yoğun sanatsal etkinliklerle de adını duyuruyordu. Bu maksatla da bu şehre "Güzel İzmir", "Eski İzmir" ve "la Perle de l'Ionie" (İyonya'nın İncisi) deniyordu.

İzmir, yatlar ve gemilerle çevrilmiş uzun ve dar bir körfezin başında yer almaktadır. Sahil boyunca palmiye, hurma ağaçları ve geniş caddeler bulunmaktadır. İzmir Limanı, Türkiye'nin en büyük yedinci limanıdır.

İzmir'de Eshot greve mi başladı? Otobüsler çalışmıyor mu? Son dakika ile ilgili etiketler İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.