İzmir'de deprem oldu mu? 1 Şubat 2021 nerede deprem oldu?

İzmir’de peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor. Son alınan bilgiler doğrultusunda 1 Şubat Pazartesi gününde saat 11.35 civarlarında Ege Denizi’nde 5.2 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Peki, İzmir’de deprem oldu mu, nerede deprem yaşandı? İşte, 1 Şubat son depremler…

Ülkemiz 1 Şubat Pazartesi gününe İzmir’de yaşanan depremlerle uyandı. Sabah 08.20 sıralarında Ege Denizi’nde yaşanan 4.1 büyüklüğünde deprem büyük bir paniğe neden oldu. 25 dakika sonrasında ise bu sefer İzmir’in Karaburun ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin İstanbul’dan da hissedildiği ifade edildi.

Depremler bununla da bitmek bilmedi. 8.47’de 4.8, 09.00’da da 4.7 büyüklüğünde iki deprem daha yaşandı. Ege Denizi'nde meydana gelen son depremler akabinde vatandaşlar büyük korku ve paniğe kapılırken kısa sürede Kandilli’den de açıklama yayınlandı.

İzmir'de deprem oldu mu? 1 Şubat 2021 nerede deprem oldu?

08.46’da yerin 24 kilometre kadar altında gerçekleşen deprem AFAD tarafından 5.1 olarak açıklandı. Ancak Kandilli kısa sürede depremin büyüklüğünü 5.2 olarak düzenledi. Bu deprem İstanbul’dan da hissedildi. Sarsıntıyı hisseden İstanbullular kısa sürede sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundular.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ise yaşanan depremler sonrasında yaptığı açıklamasında can kaybı ve hasar bilgisine ulaşılmadığını Karaburun başta olmak üzere diğer kent kenelinde de taramaların devam ettiği bilgisini verdi.

 

 

 

 

İzmir'de deprem oldu mu? 1 Şubat 2021 nerede deprem oldu? ile ilgili etiketler deprem İzmir AFAD kandilli son depremler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.