İzmir'de çocuklar oynarken ceset buldu...

İzmir’in Konak ilçesinde, çocuklar tarafından metruk bir binada erkek cesedi bulundu.

İzmir’in Konak ilçesinde, çocuklar tarafından metruk bir binada erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Altay Mahallesi 786. Sokak’ta bulunan metruk bir binada çocuklar tarafından erkek cesedi bulundu. Oynadıkları sırada bir kişinin yerde hareketsiz şekilde yattığını gören çocuklar, durumu ailelerine bildirdi. Bunun üzerine metruk binaya giden aileler şahsı görünce, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrol sonucu, şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan, uyuşturucu madde kullandıktan sonra öldüğü iddia edilen gencin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Kimliği belirlenemeyen şahsın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir'de çocuklar oynarken ceset buldu... ile ilgili etiketler İzmir Ceset çocuklar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.