İzmir'de camilere sabotaj! Cami hoparlörlerden Çav Bella çaldılar...

İzmir bugün kimliği belirsiz kişilerce gerçekleştirilen provokatif bir sabotaja sahne oldu. İldeki bazı camilerin hoparlörlerinden Çav Bella şarkısı seslendirildi. CHP'nin İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'in de sosyal medya hesabından paylaştığı sabotajla ilgili İzmir İl Müftülüğü bir açıklama yayımladı. Açıklamada, ezan sisteminin frekansına sızılarak sabotaj gerçekleştirildiği ifade edildi. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Bugün İzmir'de camilerin ezan sistemine girilerek manevi duygular provoke edilmek istendi.

Kim ya da kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen olayda kent genelinde bazı camilerin hoparlörlerinden bir kişi Çav Bella şarkısını söyledi. 

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, Çiğli, Odunkapı, Karşıyaka ve Bornova Manavkuyu'dan 4 ayrı camiye ait sabotaj sırasında çekilmiş görüntüler paylaştı. 

İzmir'de camilere sabotaj! Cami hoparlörlerden Çav Bella çaldılar...

Bu görüntüler sabotajın kent genelinde yaşandığını ortaya koyarken, müdahaleye yapanların örgütlü olabileceği kuşkusunu yarattı. 

Sabotaj'a ilişkin İzmir İl Müftülüğü de bir açıklama yayımladı. Sabotaj vurgusunun yapıldığı açıklama şöyle: 

"Bugün İlimizdeki bazı camilerimizin hoparlörlerinden ezan dışında bir yayın yapıldığına ilişkin görüntüler bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştır.
- Yaptığımız ilk incelemede kimliği belirsiz kişiler tarafından merkezi ezan sistemine yasadışı bir şekilde girilerek sabotaj gerçekleştirilmiştir.
- Yaşanan olayın ardından konu adli mercilere intikal ettirilerek yargıya suç duyurusunda bunulmuştur.
- Diğer taraftan il müftülüğümüz tarafından konuyla ilgili inceleme başlatılmıştır."

İzmir'de camilere sabotaj! Cami hoparlörlerden Çav Bella çaldılar... - Resim : 2

 

İzmir'de camilere sabotaj! Cami hoparlörlerden Çav Bella çaldılar... ile ilgili etiketler İzmir CHP cami çav bella Banu Özdemir il başkan yardımcısı hoparlör sabotaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.