İzmir'de bir adam "Köpeğiniz beni ısırıyor" diyerek iki kadına saldırdı: Sosyal medya ikiye bölündü!

Sosyal medya İzmir'de yaşanan kavgayı konuşuyor. Köpek gezdiren iki kadına 'Köpeğiniz beni ısırıyor' diyen adam kadınlara saldırmaya başladı. Fiziksel şiddetin de yaşandığı kavga anları sosyal medyada tartışma konusu oldu. İşte o anlar...

İzmir Seferihisar'da köpek gezdiren iki kadın ile köpeğin kendisini ısırdığını ifade eden adam arasında sözlü olarak başlayan tartışma tekmelerin yumrukların havada uçuştuğu bir kavgaya dönüştü. 

'KÖPEĞİNİZ ISIRIYOR' DİYEREK KADINLARIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Görüntülerde 'Köpeğin ısırıyor' diyen adam, ilk önce iki kadının üzerine yürürken sonra tartışmanın büyümesi üzerine tekme attı. Daha sonra ise adam olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

İzmir'de bir adam "Köpeğiniz beni ısırıyor" diyerek iki kadına saldırdı: Sosyal medya ikiye bölündü!

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sözlü olarak başlayan daha sonra da fiziksel şiddete kadar varan tartışma sosyal medyada gündem oldu. Kimi kullanıcılar kadınları haklı bulurken kimileri ise erkeğin haklı olduğunu savundu.

İzmir'de bir adam "Köpeğiniz beni ısırıyor" diyerek iki kadına saldırdı: Sosyal medya ikiye bölündü! ile ilgili etiketler İzmir Kavga Kadın Twitter Sosyal Medya köpek kavgası adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.