Anne-kız enkaz altında kurtarılmayı bekliyor

İzmir'e bağlı Bayraklı ilçesinde bugün meydana gelen depremin ardından yıkılan binalarının altında kalan anne ile kız, kurtarılmayı bekliyor.

Seferihisar merkezli 6.6 büyüklüğündeki deprem, birçok ilde şiddetli bir şekilde hissedildi. Depremin şiddeti ise özellikle Bayraklı ilçesinde yıkılan binalardan gözler önüne serildi.

ANNE-KIZ ENKAZ ALTINDA

Aslen Kulalı olan iş insanı Reha Gidiş’in eşi Aynur Gidiş ve kızı Beril Gidiş’in Bayraklı ilçesindeki bir enkazın altında kaldığı öğrenildi.

Anne-kız enkaz altında kurtarılmayı bekliyor

AİLESİ YARDIM İSTEDİ

Gidiş ailesinin yakınları, enkaz altında kalan anne-kıza ulaşılabilmesi için, ailenin adresini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Paylaşılan acil kodlu mesajlarda ise ailenin “Mansuroğlu Mah. 283/13 Sokak Rıza Bey Apartmanı Bayraklı/İzmir adresi yer aldı.

(İHA)

Anne-kız enkaz altında kurtarılmayı bekliyor - Resim : 2

Anne-kız enkaz altında kurtarılmayı bekliyor ile ilgili etiketler İzmir Bayraklı anne kız Enkaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.