İzmir'de 25 kişi gözaltına alındı

İzmir'de FETÖ'ye yönelik devam eden soruşturmalar kapsamında örgüte ait olduğu belirlenen hücre evlerine baskın yapıldı. Operasyonda, hakkında arama kararı bulunduğu öğrenilen 25 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve pek çok ilin başsavcılıkları tarafından yürütülen FETÖ'ye yönelik soruşturmalar devam ediyor. İl emniyet müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonlar kapsamında, haklarında yakalama kararı bulunan 25 kişi hücre evlerine yapılan baskınlar sonucunda gözaltına alındı.

ÖRGÜT ÜYELERİNE AİT PARA VE EŞYALARA EL KONULDU

Hücre evlerinde yapılan aramalarda 25 kişi gözaltına alınırken 40 bin 90 TL, 1550 avro, 3 bin 55 dolar, 34 adet cep telefonu ve bir miktar ziynet eşyası ele geçirildi.

BYLOCK KULLANAN 10 KİŞİ İÇİN DE GÖZALTI KARARI

Öte yandan, bir başka soruşturma kapsamında örgütün gizli haberleşme proğramı Bylock'u kullandıkları tespit edilen 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ekipler, İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa ve Manisa illerinde düzenlenen operasyonda meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı İ.T.A. ve polis N.T. ile özel yurt müdürü N.Y'i gözaltına aldı.

Diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

İzmir'de 25 kişi gözaltına alındı ile ilgili etiketler FETÖ ByLock Operasyon İzmir FETÖ / PDY fetö operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.