İzmir son dakika deprem Kandilli! 19 Mayıs İzmir, Manisa'da deprem mi oldu?

İzmir son dakika deprem! 19 Mayıs tarihinde İzmir'de yaşanan 4.3 ve 4.1 büyüklüğündeki depremler vatandaşların paniğe kapılmasına neden oldu. Deprem İzmir'in yanı sıra Kuşadası ve Manisa'dan da hissedildiği belirtildi.

19 Mayıs Çarşamba günü İzmir depremlerle sallandı. İzmir’de yaşanan 2 büyük depremin büyüklüğünün 4.3 ve 4.1 olarak ölçüldüğü kaydedildi. Depremin İzmir, ve Kuşadası’nın yanı sıra Manisa’dan da hissedildiği belirtildi.

Kandilli Rasathanesi’nden alınan son bilgilere göre merkez üssü Kuşadası Körfezi olan depremde İzmir ili 4.3 ve 4.1 büyüklükleri ile sallandı. 19 Mayıs Çarşamba gününde ilk deprem saat 14.14’de 4.1 ile diğer deprem ise saat 14.18’de 4.3 ile gerçekleşti.

Depremin İzmir’in yanı sıra Kuşadası ve Manisa’dan da hissedildiği ifade edilirken depremde can ve mal kaybı olup olmadığına dair bir bilgi henüz geçilmedi.

 

İzmir son dakika deprem Kandilli! 19 Mayıs İzmir, Manisa'da deprem mi oldu? ile ilgili etiketler İzmir deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.