İzmir Şehir Tiyatrosu ekibini kurmak için yapılan sınava büyük tepki! Torpil mi yapıldı?

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen şehir tiyatroları sınavları büyük tepki görmüştü. İzmir Şehir Tiyatrosu ekibini kurmak için düzenlenen hileli seçmeler nedeniyle, Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik sosyal medyada tepkiler dinmiyor. Torpil yapıldığı gerekçesiyle sosyal medyada fiyasko olarak nitelendirilen seçmelerle ilgili ünlü isimler de tepkilerini dile getirdi.

İzmir Şehir Tiyatrosu'na ekip kurmak için düzenlenen şaibeli seçmeler nedeniyle, Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepkiler dinmiyor.

İzmir Şehir Tiyatrosu ekibini kurmak için yapılan sınava büyük tepki! Torpil mi yapıldı?

Torpil yapıldığı gerekçesiyle sosyal medyada fiyasko olarak nitelendirilen seçmelerle ilgili tiyatrocular da topa girdi.

ÜNLÜLER DE TEPKİ GÖSTERDİ: TİYATRO KURUMU LEKELENİYOR

İzmir Şehir Tiyatrosu ekibini kurmak için yapılan sınava büyük tepki! Torpil mi yapıldı? - Resim : 2

Kemal Başar, "Sınav yeni bir şartname ile yeniden yapılmalı, adalet sağlanmalı", Behzat Uygur, "Saçma sapan seçimler Şehir Tiyatrosu kurumunu lekeledi eleştirisine katılıyorum" dedi.

İzmir Şehir Tiyatrosu ekibini kurmak için yapılan sınava büyük tepki! Torpil mi yapıldı? - Resim : 3

Aylin Kontante, "Bu sınav usulüne uygun mu?" diye sorarken,  Şahin Irmak ise, "İddialarla ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" diye sordu.

İzmir Şehir Tiyatrosu ekibini kurmak için yapılan sınava büyük tepki! Torpil mi yapıldı? - Resim : 4

 

İzmir Şehir Tiyatrosu ekibini kurmak için yapılan sınava büyük tepki! Torpil mi yapıldı? ile ilgili etiketler Tunç Soyer İzmir Büyükşehir Belediyesi tiyatro
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.