İzmir Seferihisar'da korkutan deprem!

İzmir'in Seferihisar açıklarında bir deprem meydana geldi. AFAD'ın son dakika açıklamasına göre depremin büyüklüğü 4,0. Deprem saat 20.20'de meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı saat 20.20'de merkez üssü Ege denizi olan bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 

İzmir'in Seferihisar ilçesine 17.50 kilometre açıkta Sisam Adası yakınlarında meydana gelen depremin büyüklüğünün 4.0 olduğu kaydedildi.

AFAD'ın son dakika açıklamasında, depremin derinliğinin ise 6.97 kilometre olduğu belirtildi. 

İzmir Seferihisar'da korkutan deprem!

30 EKİM'DEKİ DEPREMLE AYNI BÖLGEDE

30 Ekim 2020 günü Türkiye saati ile 14.51'de, merkez üssü Yunanistan'ın Sisam Adası açıkları olan bir deprem meydana gelmişti. 

İzmir'in Seferihisar ilçesine sadece 23 km mesafede bulunan, yerin 16,5 km altındaki 6,9 büyüklüğündeki deprem yaklaşık 16 saniye sürmüştü.

Türkiye ve Yunanistan'da toplam 119 kişinin ölümüne ve bin 53 kişinin ise yaralanmasına neden olan deprem, 2020 yılında yeryüzünde yaşanan depremler arasında en ölümcülü olarak kayıtlara geçmişti.

İzmir Seferihisar'da korkutan deprem! ile ilgili etiketler İzmir Seferihisar deprem Ege sisam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.