İzmir Ramazan İmsakiyesi - 2022 İzmir İftar, Sahur, Teravih Saatleri

İzmir Ramazan İmsakiyesi 2022 yılı için Diyanet tarafından açıklandı. 2 Nisan tarihinde ilk sahur ile başlayacak Ramazan ayı 1 Mayıs tarihindeki son iftar ile bitecek. İşte, 2022 İzmir iftar, sahur ve teravih saati

İzmir Ramazan İmsakiyesi 2022 yılı için belli oldu. İzmir da yaşayan vatandaşlar Diyanet tarafından açıklanan 2022 İzmir iftar, sahur ve teravih saatlerini yakından incelemektedir. 2 Nisan Cumartesi günü ilk sahur ile başlayacak Ramazan ayı 1 Mayıs Pazar akşamındaki iftar ile son bulacak.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında İzmir da iftar saat kaçtaiftara ne kadar kaldısahur ne zaman ve imsak vakti saat kaçta bitecekteravih namazı saat kaçta kılınacak gibi soruların tamamına İzmir 2022 Ramazan imsakiyesi ile ulaşabileceksiniz.

İzmir iftar vakti ve diğer tüm illerin iftar vakitleri 30 günlük iftar saatleri tablosu altında yer alacaktır. Bu tablo doğrultusunda İzmir sahur vakti ve sahur saati için kalan süreye göz atabilir, 2022 İzmir Ramazan İmsakiyesi ile Ramazan ayının heyecanını, iftar saatleri ve sahur, imsak vakti için kalan süreyi öğrenebilirsiniz.

İzmir Ramazan İmsakiyesi 2022

İzmir Ramazan İmsakiyesi - 2022 İzmir İftar, Sahur, Teravih Saatleri

İzmir Ramazan İmsakiyesi - 2022 İzmir İftar, Sahur, Teravih Saatleri - Resim : 2

İzmir Ramazan İmsakiyesi - 2022 İzmir İftar, Sahur, Teravih Saatleri - Resim : 3

İzmir Ramazan İmsakiyesi - 2022 İzmir İftar, Sahur, Teravih Saatleri ile ilgili etiketler İzmir izmir ramazan imsakiyesi ramazan imsakiyesi 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.