İzmir Marşı'na küfür eden "Ganyotçu" canlı yayında konuştu: "Çok ağırıma gitti!"

Oyuncu Ebubekir Öztürk bugün Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programın konuğuydu. Öztürk, videosunun bağlamından koparıldığını, gündemin değiştirilmeye çalışıldığını iddia etti.

SuperHaber

"Ganyotçu" karakteriyle hatırlanan oyuncu Ebubekir Öztürk "İzmir Marşı'nı ben bilmiyorum. O sözlerim dağa taşaydı." dedi. Programın ilerleyen dakikalarında dayanamayıp ağlamaya başlayan Ebubekir Öztürk "Bazı arkadaşlarım telefonumu sil, bir daha beni arama dediler... Çok ağırıma gitti." şeklinde konuştu.

WhatsApp_Image_2017-05-19_at_10.39.05

Programın sunucularından Nihat Doğan'ın hedefinde ise Ahmet Hakan vardı. Doğan, Ahmet Hakan'ın köşesinde Öztürk'e itafen yazdığı yazıya sitem etti. Doğan "Gücünüz fakire fukaraya yetiyor. Halil Sezai'ye neden bir şey diyemediniz?" dedi.

asdfasdfasdsf

İŞTE AHMET HAKAN'IN O YAZISI

KÜFÜRBAZ'A DAİR

İZMİR Marşı’na küfürler eden Kolpaçino’nun “Ganyotçu”suyla ilgili söyleyeceklerim şunlardır:

Yavşaksın.
Karaktersizsin.
Müptezelsin.
Çukursun.
Çamursun.
Pisliksin.
Adam değilsin.

EBUBEKİR ÖZTÜRK KİMDİR?

1 Şubat 1978 İstanbul doğumlu Ebubekir Öztürk, aslen Kafkas göçmeni bir ailenin çocuğudur. Çocukluğu Eyüp semtinde geçen ünlü oyuncu, Şırnak’ta askerliğini yaparken Şırnak’ta meydana gelen bir çatışmada yaralanmıştır. Bir arkadaşı aracılığıyla 1998 yılında ünlü oyuncu Şafak Sezer’le tanışan ve söz konusu tarih itibariyle Sezer’in şoförlüğünü yapmaya başlayan Öztürk, birkaç yıl sonra Şafak Sezer’in ısrarıyla Kutsal Damacana filminde rol aldı. Buradaki oyunculuğu sayesinde tanınmaya başlayan Ebubekir Öztürk, asıl çıkışını yine bir Şafak Sezer filmi olan Kolpaçino filminde yaptı. Filmde canlandırdığı Ganyotçu karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, serinin devam filmleri Kolpaçino Bomba ve Kolpaçino 3 Devre filmleriyle hatırı sayılır bir üne kavuştu.

Ganyotçu Ebubekir Öztürk'den Küfürlü İzmir Marşı

Rol aldığı diziler

Hanımeli Sokağı (TV dizisi) (2010) Ali Kunduz
Türk Malı (2010)
Dedemin Dolabı (TV dizisi) (2012)
Polis Hikayeleri (TV dizisi) (2012)
Köstebekgiller (TV dizisi) 2013
Pirdino (TV dizisi) (2014) Şimşek
Filinta (TV dizisi) (2015) Bekri

İzmir Marşı'na küfür eden "Ganyotçu" canlı yayında konuştu: "Çok ağırıma gitti!" ile ilgili etiketler küfür Nihat Doğan Ahmet Hakan ebubekir öztürk İzmir Marşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.