İzmir depremi kaç saniye sürdü? Büyüklüğü ne kadar?

İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında özellikle Buca ve Bayraklı ilçelerinde binaların yıkıldığı belirtildi. İzmir depremi kaç saniye sürdü? Peki, İzmir depremi hangi ilçelerde nerelerde hissedildi, büyüklüğü ne kadar? İşte İzmir deprem anı görüntüleri izle..

İzmir’de 30 Ekim Cuma gününde saat 14.51 civarlarında yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem Buca ve Bayraklı ilçelerinde oldukça etkisini gösterdi. Özellikle Bayraklı’da çok sayıda evin yıkıldığı haberleri gelirken yaşanan depremin çevre il ve ilçelerden de hissedildiği kaydedildi. Peki, İzmir depremi kaç saniye sürdü, nerelerde hissedildi?

İzmir’de saat 14.51’de yaşanan depremin yaklaşık olarak 32 saniye sürdüğü belirtildi. Depremin ardından İzmir’de 14 tane de artçı sarsıntı kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, depremin merkez üssünü Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17.26 kilometre açığı olarak belirtildi.

Deprem İzmir'in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne'de de hissedildi.

İzmir depremi kaç saniye sürdü? Büyüklüğü ne kadar? ile ilgili etiketler İzmir izmir depremi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.