Karşıyaka'dan depremin simgesi Ayda'ya ziyaret

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, 91 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarılan ve İzmir depreminin simgelerinden biri haline gelen 3 yaşındaki Ayda ve babası Uğur Gezgin'i ziyaret etti.

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremin ardından Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, depremin simgelerinden biri olmuştu.

Depremde annesi Fidan Gezgin'i kaybeden Ayda, hastanede tedavi altına alındıktan sonra taburcu edilmişti. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da Ayda Gezgin ve Babası Uğur Gezgin'e ziyarette bulundu.

BAHTINIZ AÇIK OLSUN ÇOCUKLAR

Yeşil-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yaşadığımız depremin ardından, kurtuluşu ile bir nebze olsun yaramızı saran ve hepimizi umutlandıran minik Ayda ve Gezgin ailesini ziyaret ettik. Ayda ile birlikte abisi Atakan’a sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyoruz. Bahtınız açık olsun çocuklar."

Karşıyaka'dan depremin simgesi Ayda'ya ziyaret ile ilgili etiketler Karşıyaka izmir depremi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.