İzmir deprem toplanma alanları nerede?

İzmir deprem toplanma alanları nerede? İzmir’de gerçekleşen depremin ardından artçı depremler devam ediyor. Evine giremeyen İzmir halkının toplanacağı yerler neresi? İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer açıkladı. İzmir deprem toplanma alanları nerede?

İzmir deprem toplanma alanları nerede? Sosyal medya üzerinden İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer İzmir halkı deprem toplanma alanlarını açıkladı. Çadır, tuvalet ve yiyecek gibi önemli hayati gereçlerin karşılanabileceği yerlerin listesi haberimizde.İzmir deprem toplanma alanlarında gerekli yardım ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceksiniz. İzmir deprem toplanma alanları nerede?

Tunç Soyer: "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturduğumuz toplanma alanları ve alanlarda yer alan servislerimizi bu tabloda görebilirsiniz."

 İzmir deprem toplanma alanları nerede?

Arama kurtarma çalışmalarınn devam ettiği İzmir'de ölü sayısı arttı. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İzmir genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldıklarını bildirdi.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener: "30 Ekim 2020 saat 14:51'de Ege Denizi'nde Sisam adasının kuzeyi ile Doğanbey meydana gelen Mw=6.9 büyüklüğündeki depremin ardından 31 Ekim 2020 saat 09:00'a kadar bölgede 1.9'dan büyük 344 deprem çözümü yapılmıştır. Artçı sarsıntıların birkaç hafta sürmesi beklenmektedir."

AFAD: Deprem sonrasında, 35'inin büyüklüğü 4'ün üzerinde olmak üzere, toplam 489 artçı sarsıntı yaşandı.

İzmir deprem toplanma alanları nerede? ile ilgili etiketler İzmir deprem Tunç Soyer toplanma alanı İzmir Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.