İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzenerji şirketinde görev yapan kadrolu personel Aydoğan Adagümeli, koronavirüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdi. Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adagümeli için başsağlığı mesajı yayınladı.

Bir süredir yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören Aydoğan Adagümeli, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Adagümeli’nin vefatı İzmir Büyükşehir Belediyesinde büyük üzüntüye neden oldu.

TUNÇ SOYER'DEN BAŞSAĞLIĞI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu küresel salgın nedeniyle bir çalışma arkadaşımızı kaybetmenin acısı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı koronavirüsten hayatını kaybetti ile ilgili etiketler İzmir Tunç Soyer Koronavirüs Korona ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.