İzmir'de binalar çöktü! Enkaz altında olanlar var

Ege'de merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, İstanbul ve Marmara çevresinde de hissedildi. İzmir'in Bayraklı ve Buca ilçelerinde bazı binalarda yıkım meydana geldi. Çöken binalarda kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Ege'de merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, İstanbul ve Marmara çevresinde de hissedildi. İzmir'in Bayraklı ve Buca ilçelerinde bazı binalarda yıkım meydana geldi.

İzmir'de binalar çöktü! Enkaz altında olanlar var

Deprem sonrası, polis telsizinden de özellikle Buca ve Bayraklı ilçelerinde bazı binaların hasar gördüğü yönünde anonslar geçti. Kent genelindeki bazı binalarda oluşan çatlaklar nedeniyle bazı vatandaşlar binaları tahliye ediyor.

Depremin ardından Bayraklı ve Buca ilçelerinde bazı binalarda yıkım meydana geldiği öğrenildi. Enkaz altında bazı vatandaşların bulunduğu ve bu vatandaşların kurtarılması için çalışmaların devam ettiği açıklandı.,

İzmir'de binalar çöktü! Enkaz altında olanlar var - Resim : 2

İzmir'de binalar çöktü! Enkaz altında olanlar var ile ilgili etiketler Bayraklı bina deprem çökme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.