İzmir AK Parti bürosuna sopalı saldırı!

İzmir Torbalı'daki AK Parti Ayrancılar irtibat bürosuna bir zanlı tarafından sopayla saldırı düzenlendi.

İzmir Torbalı'daki AK Parti Ayrancılar irtibat bürosuna bir zanlı, sopayla saldırdı. İzmir'in Torbalı ilçesinde, AK Parti Ayrancılar irtibat bürosuna bir kişi tarafından sopalı saldırı gerçekleştirildi.

 Torbalı AK Parti irtibat bürosu saldırı

Olay, saat 15.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan AK Parti Ayrancılar irtibat bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, E.G. (42) isimli kişi, irtibat bürosuna giderek yanında bulunan sopa ile bürodaki eşyalara zarar verdi.

 Torbalı AK Parti irtibat bürosu saldırı


İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, şüpheli E.G.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 Torbalı AK Parti irtibat bürosu saldırı

'PARTİ ÇALIŞANLARINA ZARAR GELMEDİ'

Olay sonrası sosyal medyadan açıklama yapan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, "Saldırıda parti binamızda maddi hasar gelmiş olup, parti çalışanlarımıza hamdolsun ki bir zarar gelmemiştir. Bu gibi üzücü durumlar bizi güzel ilçemiz Torbalı için çalışmaktan alıkoymayacaktır. Durmak yok yola devam" dedi.

 

İzmir AK Parti bürosuna sopalı saldırı! ile ilgili etiketler AK Parti Saldırı büro
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.