İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremden son görüntüler!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Bornova, Bayraklı, Alsancak, Seferihisar ilçelerinde yıkılan binaların görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayıldı. İşte İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremin görüntüleri izle...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında İzmir’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında Bornova, Bayraklı, Alsancak, Seferihisar ilçelerinde yıkılan binaların olduğu belirtildi. İzmir’de yıkılan bir binanın video görüntülerini haberimizden izleyebilirsiniz.

İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında Manavkuyu ve Bayraklı'da bir binanın çöktüğü bilgisi paylaşıldı. İzmir'deki depremin ardından 4.1 şiddetinde bir sarsıntı daha yaşandı. Kuşadası'ndaki deprem İzmir'de de hissedildi. İzmir'de 4.8 şiddetinde bir deprem daha yaşandı.

Ege Denizi'nde 4.1 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Depremin saati 14:55 olarak paylaşıldı. Şu ana kadar yıkılan bina sayısının ise 20’ye yakın olduğu belirtilirken 5 kişinin enkaz altında kaldığı iddia edildi.

İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremden son görüntüler! ile ilgili etiketler İzmir deprem Deprem görüntüleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.