İzmir 3 Kasım okullar tatil mi! EBA online ders var mı?

İzmir’de yaşanan deprem felaketi sonrasında MEB tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre okullar 1 hafta tatil ilan edilmişti. Peki İzmir’de 3 Kasım 2020 Salı okullar tatil mi? EBA online ders var mı? MEB son dakika tatil açıklaması haberimizde…

İzmir’de 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir açıklamada bulunarak 1 hafta süresince okulların tatil ilan edildiğini açıklamıştı. Selçuk, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında İzmir’de 1 hafta süresince tüm okulların tatil olduğunu söylemişti. Peki 3 Kasım Salı günü de İzmir’de okullar tatil mi? EBA üzerinden online ders olacak mı?

İZMİR 3 KASIM SALI OKULLAR TATİL Mİ, EBA ONLİNE DERS VAR MI?

MEB Ziya Selçuk son dakika açıklamasında, İzmir’de deprem yaralarının daha çabuk sarılması adına 1 hafta süre ile eğitim ve öğretime ara verdiklerini ilan etmişti. Bu süreç boyunca öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimizle daha sıkı kenetlenerek zorlukların üstesinden geleceklerinin de altını çizmişti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "İzmir il genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldık. Eğitim ailesi olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimizle birbirimize çok daha sıkı kenetlenerek güçlükleri birlikte aşacağız" dedi.

Bu nedenle İzmir’de 3 Kasım 2020 Salı günü de okulların tatil olup, EBA üzerinden online ders yapılmayacaktır.

İzmir 3 Kasım okullar tatil mi! EBA online ders var mı? ile ilgili etiketler İzmir deprem tatil 3 Kasım MEB Son dakika okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.