İzlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde tanışarak, evlenme kararı alan çift akraba çıktı...

İzlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde tanışarak, evlenme kararı alan Kit Harington ve Rose Leslie'nin uzaktan akraba oldukları ortaya çıktı...

Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Rose Leslie ve Kit Harington, geçtiğimiz günlerde evlenme kararı almışlardı.

Game of Thrones dizisinin setinde tanışan ve 5 yıldır birlikte olan çift, ailelerine ve yakın arkadaş çevresine kendi aralarında nişanlandıklarını ve yakında evleneceklerini söylemişlerdi.

Kit Harington ve Rose Leslie çiftiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı ve çiftin akraba olabileceği söylentileri yayıldı.Kit Harington ve Rose Leslie'nin soylarının Britanya Kraliyet Ailesi'ne dayandığı biliniyordu.Sophie Wilkinson isimli bir Twitter kullanıcısı bu iddiaları kanıtlamak için derin bir araştırma içerisine girdi ve İkisinin biyografi sayfalarında ufak bir bilgiye rastladı.

bbc

Wilkinson, hem Harington ve hem de Leslie'nin 1649 yılında hüküm süren İngiliz Kral 2. Charles ile akraba olduğunu tespit etti.

İzlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde tanışarak, evlenme kararı alan çift akraba çıktı... ile ilgili etiketler gameofthones roseleslie kitharington britanya kraliyet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.