'İzdivaç'ın tanınan ismi Hanife kendi işinin patronu oluyor!

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programıyla şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, butik işine girip kendi markasını yaratacak.

Bir dönem Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında Aşk-ı Roman dizisinde boy gösteren Hanife, dizinin apar topar yayından kaldırılmasının ardından sosyal medyadan yayınladığı reklamlarla para kazanmaya çalışıyordu.

Satışını yapacağı ürünlerin tanıtımlarını da sosyal medya hesabından yapacak Hanife'nin bu sayede bir kendi markasını oluşturmayı planladığı öğrenildi. Uzun süredir birçok markaya ait ürünün tanıtımlarını yaparak ciddi paralar kazanan Hanife'nin butik işinde başarılı olup olmayacağı merak edilenler arasında.

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

22 yaşında olan İzmir Torbalı doğumlu Hanife lise mezunudur. 1.64 boyunda ve 59 kilodadır. 1 yıla aşkın süredir Esra Erol’un programında talibini arayan Hanife Gürdal daha sonra Zuhal Topal’ın programına katılmış taliplerine ret cevabı vermesiyle ünlenmiştir.

Hanife Gürdal’ın 3 kardeşi vardır ve daha önce hiç evlenmemiştir.

'İzdivaç'ın tanınan ismi Hanife kendi işinin patronu oluyor! ile ilgili etiketler TV8 Acun Ilıcalı Marka hanife İzdivaç aşkı roman butik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.