İyilik Dizisinin Başrolü bıçaklandı! Yeni bölüm fragmanı nefes kesti

İyiliki dizisinin yeni sezon fragmanı izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in rol aldığ rekortmen yapım yeni sezona bomba gibi geliyor! 9 Eylül'de seyirci karşısına çıkacak olan İyilik'in başrol oyuncusu bıçaklandı ancak kimse ne olduğunu anlamadı. Üstelik İyilik 9. bölüm fragmanında olanlar sadece bununla da kalmıyor. İşte detaylar...

İyilik yeni sezon fragmanı yayınlanmasıyla birlikte gündeme bomba gibi düştü. Perihan Savaşİsmail DemirciHatice ŞendilSera Kutlubey gibi ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı İyilik 9. bölümü ile herkesi şoke etmeye geliyor.

Marmaris'te yaşayan 77 yaşındaki sanatçının fotoğrafını, kızı Tuğçe Tayfur sosyal medyada paylaştı.Tuğçe Tayfur babasının ve oğlu Taner Efe'nin bu tatil karesini takipçilerin beğenisine sunuldu. Şeker hastalığıyla da mücadele eden usta sanatçının beyazlayan saçları ve sakalları dikkat çekti.

İddialı yapımların adresi FOX TV, geçyiğimiz yıl İyilik dizisi ile yine isminden bahsettirmişti.  Neslihan'ın kusursuz gibi görünen evliliğinin altından çıkan aldatılma hikayesi herkesi ekranlara kilitlemişti!  

İyilik Dizisinin Başrolü bıçaklandı! Yeni bölüm fragmanı nefes kesti

İYİLİK YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI

9 Eylül Cuma günü FOX TV ekranlarında yeni yayın hayatına başlayacak olan İyilik 9. bölüm fragmanı izleyenlerin ağzını açıık bıraktı. Murat ile aşkını yaşamak için Neslihan'dan kurtulmayı kafasına koyan Damla'nın planı tersine döndü! 

İyilik dizisinde Neslihan'ın kılığına girerek yatak odasına çıkan Damla bıçaklanıyor! 

 

İyilik Dizisinin Başrolü bıçaklandı! Yeni bölüm fragmanı nefes kesti ile ilgili etiketler iyilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.