İyilik Dizisinde Damla'yı Bıçaklayan Belli Oldu! Bu Cuma İyilik'te Her Şey Karışıyor!

Medyapım imzalı İyilik dizisi 12. bölümüyle büyük bir sırrı ortaya çıkarıyor. Cuma akşamları Fox Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Sera Kutlubey'in canlandırdığı Damla'yı kimin bıçakladığı ortaya çıkıyor. Birbirine geçmiş ilişkilerin yer aldığı İyilik dizisi yeni bölümünde izleyiciyi şoke eden detay herkesi şaşırtıyor.

İyilik dizisi 12. bölümüyle ekrana geliyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Mehmet Aykaç'ın rol aldığı İyilik dizisinin yeni bölümünde Damla'yı kimin bıçakladığı ortaya çıkıyor. İyilik Dizisinde Damla'yı Bıçaklayan Belli Oldu! Bu Cuma İyilik'te Her Şey Karışıyor!

Sera Kutlubey'in oynadığı Damla karakterinin kan revan içerisinde görünüyor dizinin yeni bölüm fragmanında. Neslihan, Sinan ve Murat'ın bir masada olanları ve Damla'yı kimin bıçakladığını tartıştıkları görülüyor. Öte yandan İsmail Demirci'nin canlandırdığı Murat'ın Neslihan'ı elinde bıçakla Damla'nın kanlar içeçrisinde yattığını gördüğünü söylemesi gözleri Neslihan'a çevirdi. Peki Damla'yı kim bıçakladı?

DAMLA'YI KİMİN BIÇAKLADIĞI ORTAYA ÇIKTI!

İyilik Dizisi Damla'nın kendi kendini bıçakladığı pek çok platformda dile getiriliyor. Dizinin takipçileri sosyal medyada Damla'nın Murat'ı almak için kendi kendini bıçakladığını, Neslihan'ın hapse girip Murat'ın kendisine kalması için planlar yaptığı ve en sonunda Neslihan'ı iyice suçlu duruma düşürmek için kendi kendini bıçakladığı tahminleri yapılıyor.

Ancak İyilik dizisi 12. bölümde tüm gerçeklerin ortaya çıktığına şahit olacağız. İyilik 12. bölümü Cuma akşamı FOX TV'de olacakç.

İyilik Dizisinde Damla'yı Bıçaklayan Belli Oldu! Bu Cuma İyilik'te Her Şey Karışıyor!

İYİLİK SON BÖLÜM ÖZETİ

Murat arsa konusunda annesine karşı kendisini koruduğu için Neslihan’a müteşekkirdir. Neslihan kocasını koruyan eş rolü oynayarak hem Murat’ın güvenini kazanmış hem de Damla’ya karşı Damla’nın hiç beklemediği bir yerden zafer kazanmıştır. Neslihan son kozunu oynar ve Damla’ya annesini kurtarabilecek belgelere karşılık Murat’ı teklif eder. Murat’tan umudunu kesen Damla, Neslihan’ın teklifini kabul eder. Murat, tüm bunlardan kurtulabilecek midir?

 

İyilik Dizisinde Damla'yı Bıçaklayan Belli Oldu! Bu Cuma İyilik'te Her Şey Karışıyor! ile ilgili etiketler İsmail Demirci Fox TV iyilik dizisi hatice şendil sera kutlubey
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.