İyilik Dizisi Oyuncuları... İyilik Dizisi Konusu Nedir, Nerede Çekilyor?

Fox Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen İyilik dizisi oyuncuları ve konusu ile dikkat çekiyor. Damla ve Neslihan arasında yaşanacak sevgili krizinin anlatılacağı İyilik dizisi nerede çekiliyor? İyilik dizisi uyarlama mı? Detaylar haberimizde.

İyilik dizisi oyuncuları merak ediliyor. Fox TV'de ilk bölümü yayınlanan İyilik dizisi konusu ve hikayesiyle dikkat çekiyor. Perihan Savaş ve İsmail Demirci gibi usta oyuncuların yer aldığı İyilik dizisi konusu nedir? İyilik uyarlama mı?

İyilik dizisi konusu Neslihan evli, bir kız ve bir erkek çocuğa sahip, varlıklı bir kadındır. Hayatı her yönüyle şahanedir. Genç kadın bir gün spor salonunda fenalaşır ve genç bir kadın tarafından kurtarılır.

Kendini kurtaran ve adı Damla olan genç kızla tanışan Neslihan arkadaş olur. Aralarındaki samimiyet ilerleyince Damla Neslihan’a evli bir adamla birlikte olduğunu anlatır. Neslihan ise bu yeni arkadaşının içinde yaşadığı çaresizliği fark eder ve bu ilişki konusunda onu yalnız bırakmamaya kadar verir.

Ancak Neslihan bu kararı alırken bilmediği çok önemli bir şey vardır: Damla’nın sevgilisi Neslihan’ın kocasıdır…

İyilik Dizisi Oyuncuları... İyilik Dizisi Konusu Nedir, Nerede Çekilyor?

İYİLİK DİZİSİ OYUNCULARI

Hatice Şendil

İsmail Demirci

Sera Kutlubey

Perihan Savaş

İyilik Dizisi Nerede Çekiliyor?

İyilik Dizisi Güney Kore yapımı “The Queen’s House” dizisinden uyarlamadır. Dizinin çekim yerleri İstanbul'un Galata ve Beşiktaş gibi semtlerinde yapılıyor.

İyilik Dizisi Oyuncuları... İyilik Dizisi Konusu Nedir, Nerede Çekilyor? ile ilgili etiketler iyilik dizisi konusu iyilik dizisi oyuncuları iyilik dizisi nerere