İyilik 11. bölüm fragmanı! Damla öldü mü?

İyilik 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Hatice Şendil ile İsmail Demirci’nin oynadığı İyilik dizisi 10. bölüm ile 16 Eylül Cuma akşamında izleyenlerinin karşısına çıktı. İşte, İyilik 11. bölüm fragmanı izle…

İyilik 11. bölüm fragmanı dizinin yakın takipçileri için yayınlandı. Başrollerinde Hatice Şendil ile İsmail Demirci’nin yer aldığı İyilik dizisi 10. bölüm ile 16 Eylül Cuma akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

İyilik 10. Bölüm Özeti

Şirkete adımını atan Damla ilk fırsatı elde ederek Murat’a karşı yakın davranmanın peşine düşmüştür. Neslihan ile ilişkilerine yeni bir şans veren Murat, Damla’yı hayal kırıklığına uğratır. Damla aslında Murat’a Neslihan’ın sadece kendisinden intikam almak için onu zorla öptüğünü, gittikleri restoranın adresini ona Koray’ın verdiğini, Koray’la iş birliği içinde olan Neslihan’ın bunu sadece Damla’nın ikisini öpüşürken görmesi için yaptığın söylese de ikna edemez.

İyilik 11. bölüm fragmanı! Damla öldü mü?

Tam bu esnada Neslihan’da Murat’a daha yakın olarak onun güvenini kazanmaya çalışmakta ve bu yolla da annesinin yargılandığı davanın düşmesini sağlayacak delilleri elde etmeyi amaçlamaktadır. Murat’ın şirketin elindeki en kıymetli arsasını sattığını öğrenen Neslihan’da artık Necati ile işbirliği içerisindedir.

Neslihan’ın planı olduğunu anlatan Damla hemen Murat’ı durumdan haberdar eder. Neslihan’ın gerçek yüzünü sonunda Murat’a gösterebildiğini düşünen Damla ise finalde büyük bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.

İyilik dizisi 11. yeni bölümü ile 23 Eylül Cuma akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

İyilik 11. bölüm fragmanı! Damla öldü mü? ile ilgili etiketler iyilik iyilik 11. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.