İYİ Parti'nin yeni oyunu! 'Ayakkabısı delik' denilen vatandaş varlıklı çıktı!

İYİ Parti'de yola soğan döktürülen vatandaş ve CHP gençlik kollarında görevli birinin esnaf gibi konuşturulması sonrasında yeni bir oyun daha ortaya çıktı. İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından "Çiftçilerimiz ayakkabı alacak kazancı elde edemiyor" notuyla paylaşılan fotoğrafta resmine yer verilen ve elinde delik ayakkabı tutan kişinin bir serası, bir arabası ve bir traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı belirlendi.

Ülke genelinde ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Adana’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir kişi soğanları para etmediği gerekçesiyle Akşener’in konvoyu geçerken yola dökmüştü. Akşener’in aracını durdurtup o kişiyi dinleyip bölgeden ayrılmasının ardından soğanlar yerden toplanmıştı.

CHP'Lİ GENÇ ESNAF GİBİ KAMERA ÖNÜNE ÇIKARTILMIŞTI

Tepki çeken görüntülerin öncesinde de benzer bir tiyatro sergilenmiş esnaftan olumsuz yanıt alamayınca Akşener'in karşısına CHP gençlik kollarında görevli biri esnaf gibi çıkartılıp Türkiye hakkında olumsuz yorumlar yaptırılmıştı.

TİYATRONUN ADRESİ BU KEZ ANTALYA OLDU

Haber 7'de yer alan habere göre, İYİ Parti tarafından olumsuz algı oluşması için servis edilen bu 'tiyatrolara' bir yenisi daha eklendi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, Instagram hesabı üzerinden adının M.B. olduğu öğrenilen bir kişinin elinde delinmiş ayakkabı tuttuğu fotoğrafı paylaşarak çiftçiler üzerinden algı yapmaya çalıştı.

Paylaşılan fotoğrafa da "Tarlada üretim yapan çiftçilerimiz ayakkabı alacak kazancı elde edemiyor" notu düşüldü.

İYİ Parti'nin yeni oyunu! 'Ayakkabısı delik' denilen vatandaş varlıklı çıktı!

SERVİS EDİLEN KİŞİNİN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran'ın yanına oturtulan ve üzerinden algı oluşturulmaya çalışılan kişinin bir serası, bir arabası, bir traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı öğrenildi.M.B'nin ayrıca yeni bir arabayla turladığı görüntü de ortaya çıktı.

İYİ Parti'nin yeni oyunu! 'Ayakkabısı delik' denilen vatandaş varlıklı çıktı! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Çiftçi İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.