İYİ Parti'nin "FETÖ mağdurları" videosunda bulunan isimler partiyle yollarını tek tek ayırdı

İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer'in zehir zemberek açıklamalarla istifa etmesinin ardından sosyal medyada partinin "FETÖ mağdurları" videosu gündem oldu. Söz konusu videoda bulunan partililerden, Akşener dışında herkesin istifa etmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Nedim Şener, "Tesadüf mü?" diye sordu...

İYİ Parti’den istifa eden partinin kurucularından Vedat Yenerer, parti yönetiminin kendisine karşı bir tavır aldığını belirterek "Şu andan itibaren İYİ Parti ile hiçbir bağım kalmamıştır" açıklamasını yaptı.

Yenerer'in istifasının ardından sosyal medyada partinin FETÖ mağdurları videosu gündem oldu. Vedat Yenerer, 'Yörük Ali Paşa' olarak tanınan emekli Tuğgeneral Ali Aydın ve Ali Türkşen'in olduğu videoda Akşener'in dışında herkesin partiden istifa etmesi dikkat çekti.

"FETÖ MAĞDURLARI DOLGU MALZEMESİ OLARAK KULLANILDI"

İYİ Parti'nin FETÖ mağdurları videosunda yer alan isimlerden Yörük Ali Paşa, partisinden "İYİ Parti benim gibi FETÖ mağdurlarını dolgu malzemesi olarak kullandı" sözleriyle istifa etmişti.

Hürrriyet yazarı Nedim Şener de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu ayrıntıya dikkat çekti. Şener, "Tesadüf mü? FETÖ’nün kumpas kurduğu isimleri dolgu malzemesi olarak kullandılar…" ifadesini kullandı.

İYİ Parti'nin "FETÖ mağdurları" videosunda bulunan isimler partiyle yollarını tek tek ayırdı ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener istifa vedat yenerer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.