İYİ Partili yönetici canlı yayında duyurdu: Cumhurbaşkanı adayımı hazır

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken İYİ Parti'den çarpıcı bir açıklama geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, "Adayımız hazır, seçim sürecine girince açıklayacağız" dedi.

Katıldığı canlı yayın programında konuşan İYİ Parti Genel Sekreteri Hukukçu Uğur Poyraz, partisinin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili olarak "Adayımız hazır, seçim sürecine girince açıklayacağız" açıklamasını yaptı.

"AKŞENER ADAYIN TEMEL KRİTERLERİNİ BELİRLEDİ"

“Seçim startının verildiği günün ertesi gününde adayınız hazır mı?” sorusuna Poyraz “hazır” yanıtını verdi. Millet İttifakı’nın adayının Haşim Kılıç olacağı yönündeki tartışmalarla ilgili ise Poyroz şunları ifade etti:

"Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, katıldığı toplantı ve bütün açık alanlarda bu sürece ilişkin adayın temel kriterlerini belirledi. Yani biz 'İkinci bir Erdoğan vakası istemiyoruz' dedi. Bu Sayın Genel Başkanımızın cümlesi. 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacak dedi. Son dönemlerde şöyle bir şey yapılmaya başlandı. İsimlerdeki popülerlik merkeze alınarak siyaset dizayn edilmeye başlandı. Bununla ilgili elinizde bir veri olmadan bir kulis üzerinden kendi popülerliğinizi artırmak için bu tür yorumlar, açıklama yapılmamalı.

Biz Türkiye'nin parlamenter sisteme geçeceğini bu sistem ile Türkiye'yi başbakan ve kabinesinin yöneteceğini biliyoruz. Bütün mücadelemizi bunu üzerine kuruyoruz. Biz Türkiye'yi yönetmeye talibiz."

İYİ Partili yönetici canlı yayında duyurdu: Cumhurbaşkanı adayımı hazır ile ilgili etiketler İYİ Parti Cumhurbaşkanı Uğur Poyraz aday
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.