İsmail Koncuk zehir zemberek sözlerle istifa etti

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, partisinden istifa ettiğini duyurdu. "Yaşadıklarımızın Akşener'in bilgisi dahilinde olduğu belli" diyen Koncuk, partinin iyi yönetilmediğini belirtti.

İYİ Parti’de, 2. Olağan Kurultay’da Koray Aydın’ın başını çektiği iddia edilen bir yapının Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliği seçimi için delegelere “oy verilmeyecekler” listesi gönderildiği iddialarıyla başlayan gerginlikte yeni bir aşamaya geçildi.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk partiden istifa etti.

İsmial Koncuk basın toplantısı ile duyurduğu istifasında "Bugünden itibaren İYİ Parti ile milletvekili ve üye olarak bir bağım kalmamıştır” dedi.

"Yaşadıklarımızın Akşener'in bilgisi dahilinde olduğu belli" diyen Koncuk, partinin iyi yönetilmediğini belirtti.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un açıklamasından satır başları şu şekilde:

“Cumhurbaşkanlığı seçimine uygun olarak bu yolu buldular. Bunların bulduğu çok dilli eğitim, özerklik, Atatürk Milliyetçiliğini kaldırılması, Türklüğün kaldırılması

İYİ Parti’yi yönetenlerin her kalıba girme gibi bir anlayışı vardır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmak için PKK taleplerini karşılamaya çalıştılar.

Biz Sayın Genel başkanı kendi anlayışımızdan taviz vermeden Cumhurbaşkanı görmek istedik. Onlar o makamları elde etmek için her kalıba girmişler. Bizi kahreden üzen nokta budur. Sayın Genel Başkanının bilgisi dışında olsaydı tavsiyeler olmazdı. Blok liste çıkardığını Koray Aydın itiraf ediyor. Gerçek dava adamları, kurucular küçük düşürülmeye çalışılmıştır. Türkiye ve Türk Milleti’ne bu anlayışla hizmet edileceğini düşünmüyorum

Bugünden itibaren ne milletvekili olarak ne de üye olarak İYİ Partiyle bağlantım kalmamıştır. Samimi arkadaşlarımı selamlıyorum.”

TBMM'DEKİ SANDALYE DAĞILIMI

TBMM'deki sandalye dağılımı ise şu şekilde oldu: Adalet ve Kalkınma Partisi 289, Cumhuriyet Halk Partisi 138, Halkların Demokratik Partisi 56, Milliyetçi Hareket Partisi 48 ve İYİ Parti 37.

 

İsmail Koncuk zehir zemberek sözlerle istifa etti ile ilgili etiketler İYİ Parti istifa Adana milletvekili ismail koncuk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.