İYİ Partili vekil, CHP'ye sert sözlerle yüklendi: Bizi yok sayıyorlar

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, sosyal medya hesabından Millet İttifakı ortakları CHP'yi sert sözlerle eleştirdi. CHP'nin İYİ Partililerle istişare bile etmediğini belirten Çelik, "Bu belediyeler ve başkanları; İYİ Parti il ilçe teşkilatlarını ve milletvekillerini yok sayıp herhangi bir konuda istişare etmekten bile imtina etmektedirler" dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik'in sosyal medya hesabı üzerinden CHP'ye yönelik yaptığı tepkili paylaşımlar dikkat çekti.

"İYİ PARTİ'NİN OYLARI İLE SEÇİLDİKLERİNİ UNUTMUŞ GÖRÜNMEKTEDİRLER"

CHP'li belediyelerin, İYİ Partilileri yok saydığını belirten Çelik, "2019 mahalli seçimlerinde, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere AKP'nin kaleleri Millet İttifakı (İYİ Parti ve CHP) tarafından kazanıldı. Ancak, CHP'li belediyeler ve başkanları (özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Millet İttifakı çatısı altındaki ittifak ortakları İYİ Parti'nin oyları ile seçildiklerini unutmuş görünmektedirler" dedi.

"CHP'Lİ BELEDİYE VE BELEDİYE BAŞKANLARININ BU TAVRI ASLA KABUL EDİLEMEZ"

İYİ Parti teşkilatlarıyla istişare dahi edilmediğini aktaran Çelik, "Bu belediyeler ve başkanları; İYİ Parti il ilçe teşkilatlarını ve milletvekillerini yok sayıp herhangi bir konuda istişare etmekten bile imtina etmektedirler. İYİ Parti, ittifak gereklerine her türlü saygıyı gösterip bu iş birliği için her türlü gayreti sürdürürken CHP'li belediye ve belediye başkanlarının bu tavrı asla kabul edilemez" diye konuştu.

İYİ Partili Çelik'in açıklamalarının devamı şu şekilde: "Aynı yaklaşımın; 2023 Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimlerini Millet İttifakı'nın kazanmasından sonra da devam edeceği ortadadır. Bu sebeple, 2023 seçimleri için İYİ Parti ve CHP'nin yapacağı ittifak müzakerelerinde CHP'nin bugünkü tavrı belirleyici olacaktır."

İYİ Partili vekil, CHP'ye sert sözlerle yüklendi: Bizi yok sayıyorlar ile ilgili etiketler İYİ Parti CHP Meral Akşener Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.