İYİ Parti'li Ümit Yasin Tunçbilek: Suriyeliler hava kirliliği yapıyor

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nin İYİ Parti'li Meclis Üyesi Ümit Yasin Tunçbilek, kentte yaşanan hava kirliliği sorununu Suriyelilere bağladı.

İYİ Parti'li Ümit Yasin Tunçbilek, kentteki hava kirliliğine ilişkin Kayseri Olay TV'ye açıklamalarda bulundu. 

'Azot değil oksijen solumak istiyoruz' diyen Tunçbilek, ''Hava kirliliği; havada katı, sıvı ya da gaz halindeki yabancı maddelerin insan sağlığına, canlı hayatına ve dahası tüm ekolojik dengeye zarar verecek yoğunlukta olması ile oluşur.'' ifadelerini kullandı.

Hızlı nüfus artışının da kirlilikte önemli bir etken olduğuna vurgu yapan Tunçbilek, ''Yanlış kentleşme, tarım ilaçları kullanımındaki gözle görülür artış, kullanılan kimyasal maddeler derken hava kirliliği için pek çok neden sayabiliyoruz” dedi.

''SURİYELİLER DE SEBEPLER ARASINDA''

İYİ Parti'li isim tüm bu 'teknik' açıklamaların ardından kentte yaşamın sürdüren mültecileri hedef alarak, Suriyelilerin hava kirliliğinde büyük etkileri olduğunu iddia etti.

Tunçbilek, ''Kent merkezinde yoğunlaşan Suriyeliler, yaktıkları bazı uygun olmayan maddeler nedeniyle hava kirliliğine neden oluyor'' şeklinde konuştu.

İYİ Parti'li Ümit Yasin Tunçbilek: Suriyeliler hava kirliliği yapıyor ile ilgili etiketler İYİ Parti Kayseri Suriyeli hava kirliliği Ümit Yasin Tunçbilek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.