İYİ Parti'li Türkkan'ın algı operasyonu patladı

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Rize'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i protesto eden Havva Sevgen'i hedef gösterdi. Sevgen'e para verildiğini öne süren Türkkan, bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Ancak Türkkan'ın algı operasyonu kısa sürdü...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz gün bir dizi ziyaret için Rize’ye geldi. İlk olarak İkizdere ilçesini ziyaret eden Akşener burada halkın tepkisi ile karşılaştı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kendisine ulaşan Havva Sevgen’in bir şahıs ile para alışverişi ettiğini iddia eden videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımında ise "Çocuklar Havva ablanızın parasını niye eksik verdiniz’" ifadelerine yer verilen video hakkında bir anda "AK Parti’den soru sorması için para aldı" algısı oluşturularak video başka hesaplardan da paylaşılmaya başlandı.

ÖZ OĞLU ÇIKTI

Videoda Havva Sevgen’e para verdiği iddia edilen şahıs ise öz oğlu Memet Tarık Sevgen çıktı. Ailenin kasıtlı olarak paylaşıldığı düşünülen videoyu çeken ve paylaşımı ile ‘AK Parti’den para aldı’ algısı oluşturmaya çalışan milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

İYİ Parti'li Türkkan'ın algı operasyonu patladı

İYİ Parti'li Türkkan'ın algı operasyonu patladı ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan Rize Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.