İYİ Partili Türkkan'dan skandal! Bir milletvekili bir kadını rezil etmek için bunu yapar mı?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medyada bir skandala imza attı. İYİ Partili Türkkan, Instagram hesabından, halay çekerken eteği düşen bir kadının videosunu paylaştı. Kendince komik bulduğu videoyu paylaşan Türkkan büyük tepki aldı.

İyi Parti Meclis Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medyada bir rezalete imza attı.

Instagram hesabından zaman zaman komik videolar paylaşan Türkkan'ın bu seferki paylaşımı ahlak sınırını aştı. Türkkan'ın paylaştığı videoda; halay başı olan bir kadının dans sırasında eteği düşüyor. Eteği düşünce iç çamaşırı ile kalan kadın hemen eteğini yukarı çekiyor.

Bir kadının utanç anını komik bularak sosyal medyada paylaşan İYİ Partili Türkkan'a tepki yağdı. Bu rezalete İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in nasıl tepki vereceği de merak konusu oldu.

 

İYİ Partili Türkkan'dan skandal! Bir milletvekili bir kadını rezil etmek için bunu yapar mı? ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan halay çeken kadın videosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.